Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

För lång armbandslänk

Jag har köpt en klocka som jag är jättenöjd med men tyvärr är den för stor runt handleden. Kan jag få hjälp med det i Ur&Penn-butiken här i stan? Vad kostar det?

Kommentarer

 • Hej Jonna,

  Vad roligt att du är nöjd med din nya klocka! Självklart kan vi hjälpa dig med justeringen av armbandslänken.

  Lättast är om du besöker din närmaste Ur&Penn-butik. Att få rätt längd på armbandet kräver nästan alltid att man mäter mot armen. Att korta en klocka köpt hos oss är naturligtvis kostnadsfritt i alla våra butiker. Om klockan inte är köpt hos oss, är kostnaden för justeringen av armbandslänken 150 kr.

  Oftast har vår butikspersonal möjlighet att hjälpa dig med detta direkt, men om andra ärenden ligger före i kön kan det hända att du får vänta en stund.

  Återkom mer än gärna om du har andra frågor eller funderingar.
  Marlene
 • Hej! köpt en klocka hos er av märket Champion! Det är så att läderbanden börjar bli slitna, missfärgat på insidan samt börjar lukta illa. Hur mycket skulle det kosta att byta remmarna?
  Mohammed Jibran
 • Hej Mohammed!

  Kostnaden beror på vilken typ av band du väljer. Det finns band från 199 kr i alla våra butiker. Välkommen in till din närmaste Ur & Penn där personalen hjälper dig hitta ett läderband som passar till din klocka.

  Med vänliga hälsningar,
  Marlene
 • Hej, kan ni förminska klockor som inte är köpta hos er?
  Emmy
 • Hej Emmy,

  Vi har möjlighet att justera länken på de flesta armbandsur. Du är varmt välkommen in till din närmaste Ur&Penn-butik där vår butikspersonal hjälper dig vidare med ditt ärende.

  Med vänlig hälsning,
  Marlene

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.