Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

När kan jag hämta min klocka?

Hej!

Jag har lämnat in min klocka för reparation i en av era butiker och undrar när den är klar att hämtas ut?

Kommentarer

 • Hej Elin!

  Tack för din fråga.

  Enligt våra rutiner, blir du som kund meddelad när din klocka är redo att hämtas ut. Du ska då bli meddelad via SMS i första hand.
  Om din reparation inte kunnat utföras på plats i butiken, skickas den till våra urmakare som utför reparationen. I dessa fall kan reparationen ta cirka 3 veckor. I de fall reparationen kräver reservdelar behöver beställas från en annan leverantör, kan det hända att reparationen dröjer lite längre än vanligt. Detta är något du blir meddelad om via butiken där du lämnat in din klocka.

  Om du inte blivit meddelad att du kan hämta ut din klocka och om du upplever att denna borde vara klar, kan du alltid ringa butiken. Klicka här för att se telefonnummer och öppettider till alla våra butiker.
  Marlene
 • hej jag lämnade en Champion Klocka hos er för lagning. affären är på Väla i Helsingborg. jag har fått nytt nummer. mvh Kevin Pettersson.
  Kevin Pettersson
 • Hej Kevin!

  Tack för din fråga.
  Du får gärna skicka ditt reparationsnummer till vår mail: info@uropenn.se. Då kan vi kontakta butiken och se till att de får ditt nya nummer så du kan bli meddelad när klockan är klar. 

  Med vänliga hälsningar,
  Marlene
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.